Ruckus Wireless

Ruckus Wireless je ponudnik opreme za vzpostavitev zmogljive brezžične WiFi infrastrukture.

Nudimo vam namestitev in prodajo Ruckus opreme.

Pametni profesionalni WiFi sistemi ZoneFlex so idealna izbira za postavitev izredno visoko zmogljivih brezžičnih WLAN omrežij v okoljih z velikim številom WiFi klientov (notesniki, pametni telefoni, tablice...). Uporabnikom prinašajo zanesljive in visoko zmogljive brezžične WiFi povezave z bistveno manjšim številom potrebnih dostopnih točk za pokritje željene površine. Uporabniki ZoneFlex sistemov so podjetja, hoteli, šole, trgovine, bolnišnice, ustanove, skladišča ter telekomunikacijski operaterji in upravljalci Metro WiFi omrežij.

Zakaj izbrati opremo Ruckus?

  • Zanesljivo delovanje
  • Hitro delovanje
  • Odlično razmerje med ceno in kvaliteto
  • Pokritje večje površine z manjšim številom dostopnih točk
  • Zagotovljena popolna varnost
Produkti

ZoneDirector 1100

Ruckus Wireless ZoneDirector 1100 je WiFi kontroler za centralni nadzor in upravljanje do 50 brezžičnih WiFi dostopnih točk ZoneFlex. Uporabljamo ga za postavitev visoko zmogljivih profesionalnih WLAN omrežij v okoljih z velikim številom brezžičnih klientov. Namestitev brezžičnega WiFi omrežja ZoneFlex je s pomočjo kontrolerja ZoneDirector neverjetno preprosto, njegovo upravljanje pa pravi užitek. Poteka preko Dashboarda, Drag&Drop grafičnega upravljalskega vmesnika, kjer imamo popoln nadzor nad brezžičnim spektrom v sistemu, pregled nad delovanjem vseh dostopnih točk in nadzor vseh v omrežje povezanih klientov. A ne le to, kontroler v realnem času samodejno skrbi za optimatizacijo celotnega WiFi omrežja, tudi ko je to sestavljeno iz velikega števila DT.

ZoneDirector 1100

ZoneFlex 7321

Ruckus Wireless ZoneFlex 7321, 802.11n DualBand (2,4 ali 5 GHz) brezžična WiFi dostopna točka, se lahko pohvali z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto v razredu profesionalne WiFi opreme. Predstavlja idealno izbiro za namestitev v širokem spektru manjših objektov – lokalih, restavracijah, trgovinah in poslovnih prostorih. Z njegovo namestitvijo tudi ti za atraktivno ceno pridobijo možnost uporabe najboljših WiFi tehnologij Ruckus Wireless. Dostopno točko lahko glede na potrebo preprosto s pritiskom na gumb nastavimo, da deluje na 2,4 ali 5 GHz radiju. Vgrajen 802.11n standard nudi podporo za prenosne hitrosti do 300 Mbs (2x2:2 radijskih verig).

ZoneFlex 7321

ZoneFlex 7352

Ruckus Wireless ZoneFlex 7352 je visoko zmogljiva 2,4 Ghz polarizirana 802.11n brezžična WiFi dostopna točka srednjega cenovnega razreda (2x2:2 radijske verige). Z vgrajeno polarizirano (PD-MRC) anteno je idealna izbira za postavitev visoko zmogljivega brezžičnega WLAN omrežja v okoljih z velikim številom mobilnih klientov (pametni telefoni in tablice) in za WiFi prenos najzahtevnejših aplikacij (HD video, WiFi VoIP). Vsaka posamezna dostopna točka omogoča zanesljivo povezovanje za 250 klientov.

ZoneFlex 7352

ZoneFlex 7372

Ruckus Wireless ZoneFlex 7372 je visoko zmogljiva DualBand polarizirana 802.11n brezžična WiFi dostopna točka srednjega cenovnega razreda (2x2:2 radijske verige). Z vgrajeno polarizirano (PD-MRC) anteno je idealna izbira za postavitev visoko zmogljivega brezžičnega WLAN omrežja v okoljih z velikim številom mobilnih klientov (pametni telefoni in tablice) in za WiFi prenos najzahtevnejših aplikacij (HD video, WiFi VoIP). Vsaka posamezna dostopna točka omogoča zanesljivo povezovanje za 512 klientov.

ZoneFlex 7372

ZoneFlex R300

ZoneFlex R300 je prvi predstavnik nove generacije WiFi dostopnih točk (DT) vodilnega globalnega ponudnika WiFi infrastrukture, podjetja Ruckus Wireless. ZoneFlex R300 concurrent DualBand 802.11n brezžična WiFi DT prinaša uporabnikom visoko zmogljivo in robustno WiFi opremo po najboljši ceni na trgu. Je idealna izbira za postavitev WLAN omrežja v podjetjih, šolah, hotelih, skladiščih in številnih sorodnih okoljih z velikim številom brezžičnih uporabnikov. Srce DT predstavlja vgrajena patentirana antena BeamFlex, ki omogoča samodejno usmerjanje WiFi signala mimo izvora motenj, v smeri vsakega posameznega klienta (notesnik, tablica, pametni telefon...).

ZoneFlex R300

ZoneFlex 7762

Ruckus Wireless ZoneFlex 7762 je visoko zmogljiva 802.11n DualBand brezžična WiFi dostopna točka namenjena zunanji (outdoor) namestitvi. Predstavlja idealno izbiro za postavitev WiFi omrežij na zunanjih površinah (na terasi hotela, zunanjih skladiščnih površinah), za postavitev zunanjih mestnih brezžičnih WLAN omrežij (Metro WiFi) s podporo za prenos multimedijskih aplikacij, za omreženje ruralnih in obmestnih zaselkov, kjer ni prisotne žične infrastrukture (t.i. sive cone) in kot način za razbremenitev 3G/4G mobilnega omrežja (3G offload). Izredno trpežno ohišje, narejeno iz visoko kvalitetne plastike, nudi podporo standardu IP67, ter tako omogoča delovanje v najzahtevnejših okoljskih pogojih (temperaturni razpon -40°C do 65°C).

ZoneFlex 7762
Stranke, ki nam zaupajo

Za dodatna vprašanja nas pokličite ali nam pišite.

Povezave za podjetja
Content

Pokličite nas

Telefon: 040/567-947

Odprti smo vsak delavnik od 8. do 17. ure.
Na telefon smo dosegljivi tudi izven delavnega časa.