Servis računalnikov

Potrebujete računalniško pomoč?

Odprti smo vsak delavnik od 8. do 17. ure.
Na telefonsko številko 040/567-947 smo dosegljivi tudi izven delavnega časa.

Naše prednosti
  • Garancija na popravilo
  • Hiter odziv in popravilo
  • Pridemo na dom ali v pisarno
  • Brezplačna telefonska pomoč
Pišite nam
Telefonska ni obvezna, je pa zaželjena, če od vas potrebujemo dodatne informacije.
Ponudba
Popravila in nadgradnja računalnika

Nudimo popravila programskih in strojnih napak računalniške opreme. S testiranjem in diagnostiko odkrijemo vzrok težave nato vam sporočimo, kako najlažje in najceneje odpraviti napako. Po potrebi zamenjamo strojno opremo računalnika ali odpravimo programsko napako. Mnogokrat se popravilo starega računalnika ne splača, zato ponudimo dodaten popust pri nakupu nove računalniške opreme. Podjetjem, ki so odvisna od delovanja računalniške opreme, priporočamo pogodbeno vzdrževanje.

Zaščita in shranjevanje

Če ne želite izgubiti vseh vaših dragocenih datotek, slik, glasbe in video posnetkov ali službenih datotek, vam pomagamo vzpostaviti samodejno varnostno kopiranje datotek na DVD, omrežni ali zunanji disk. Nudimo vam tudi trajno brisanje podatkov z diska, če računalnika ne boste več uporabljali.

Omrežje in internet

Svetujemo, kaj je potrebno kupiti za nemoteno delovanje računalniškega omrežja. Poskrbimo za postavitev varnega in zanesljivega računalniškega omrežja, kamor lahko priklopite računalnike, mobitele, televizije in druge elektronske naprave, ki omogočajo povezavo v računalniško omrežje. Vsem napravam omogočimo povezavo v internet. Poskrbimo, da si lahko tiskalnike, datoteke in druge elektronske naprave delite znotraj omrežja. Tako potrebujete le en tiskalnik znotraj omrežja. Postavimo tudi WiFi-brezžično omrežje, ki ga zaščitimo z geslom.

Osnovno delovanje računalnika in zaščita

Če želite, poskrbimo za osnovno delovanje računalnika. Namestimo operacijski sistem (Windows in druge sisteme) in gonilnike. Pridemo tudi na dom ali v pisarno, kjer vam priklopimo računalnik in ga povežemo z internetom. Lahko vam namestimo tudi zaščito, s katero se izognete virusom in vohunskim programom, ki napadalcem omogočijo dostop v vašo spletno banko. Po potrebi vam namestimo dostop do domače ali službene e-pošte, certifikate in program za uporabo spletne banke in druge programe po želji.

Svetovanje pri nakupu računalniške opreme in ostalih elektronskih naprav

Ko kupujete novo ali rabljeno računalniško opremo ali kakšno drugo elektronsko napravo, se obrnite na nas. Svetujemo vam pri nakupu in vas s tem obvarujemo pred trgovskimi prevarami, s čimer lahko prihranite veliko denarja. Za nakup se lahko odoločite tudi pri nas, kjer vam lahko ponudimo dodaten popust.

Popravilo drugih elektronskih naprav

V popravilo vzamemo tudi druge elektornske naprave - mobitele, tiskalnike, monitorje itd.

Dodatne storitve

Če imate posebne želje, pokličite na 040/567-947 ali pišite na .

Garancija na storitve

Ob ponovitvi napake, ki smo jo odpravljali, ponudimo garancijo na storitve, ki jo lahko uveljavljate s priloženim veljavnim računom.

Povezave
Content

Pokličite nas

Telefon: 040/567-947

Odprti smo vsak delavnik od 8. do 17. ure.
Na telefon smo dosegljivi tudi izven delavnega časa.